Skydd mot nätverkshot

Vad är en DDoS-attack?

DDoS står för Distributed Denial of Service. En cyber-attack där en förövare försöker få en maskin- eller nätverksresurser otillgängliga för sina tilltänkta användare. Förövaren försöker då störa tjänsten så den helt enkelt rullar för sakta eller omöjlig att använda. Vanligtvis brukar förövaren fylla applikationen med jättemånga förfrågningar från flera datorer tills applikationen till slut kollapsar.

I samarbete med Baffin Bay Networks kan vi nu erbjuda våra kunder hög säkerhet med full fokus på att ligga i framkant.

ddos-elastx

 

ELASTX Säkerhetspaket

Skydda en

2,500 SEK Per månad
 • Threat Protection Inkluderat
 • DDoS Protection Ja
 • Web Application Protection Frivilligt - Från 4,900 SEK
 • Clean Ingress Traffic Limit Up till 5 Mbps, 95th percentilen
 • Skyddade Appar 1
Kontakta oss

Skydda tio

19,500 SEK Per månad
 • Threat Protection Inkluderat
 • DDoS Protection Ja
 • Web Application Protection Frivilligt - Från 4,900 SEK
 • Clean Ingress Traffic Limit Upp till 50 Mbps, 95th percentilen
 • Skyddade Appar 10
Kontakta oss

Skydda allt

39,500 SEK Per månad
 • Threat Protection Inkluderat
 • DDoS Protection Ja
 • Web Application Protection Frivilligt - Från 4,900 SEK
 • Clean Ingress Traffic Limit Upp till 100 Mbps, 95th percentilen
 • Skyddade Appar Alla
Kontakta oss

Alla priser är exkl. moms.

ELASTX säkerhet, Levererat av Baffin Bay Networks

ddos map

Bolag som inte tar beslutet att och seriositeten i att skydda sig mot bl.a. DDoS attacker kan hamna i risk idag. Vare sig ni driver ett litet eller stort bolag, en nätattack kan förekomma när du minst anar det.

Under tider när nätattacker blir större och mer oförutsägbara kan även det minsta bolaget bli attackerat eller distraherad från sin dagliga rutin genom en mindre attack.

I många fall har DDoS-attacker kostat bolag flera miljoner i förlust. Man får en tydlig hotbild, respektive hemsidor förlorar besökare, anses som en fara för en potentiell kund m.m. Detta är något som lätt kan förhindras genom att implementera skydd mot näthot och ha det i bolagets agenda. 

 

samtal-elastx

 

Visste du att?

43% av alla cyber-attacker sker mot mindre företag.

96 miljarder dollar kostade det under 2018 för att bekämpa cyber-attacker.

99% av alla datorer är sårbara mot cyber-attacker.

Klicka här för att läsa mer.

 

 

DDoS attackerna sker oftast mot industrier som sitter på data med högt värde:

Offentliga sektorn: 4.35%
Hotel & Resor: 7.89%
Finanssektorn: 10.16%
Techbranschen: 10.75%
Mediabranschen: 17.67%
Återförsäljning: 37.72%

28 februari 2018 fick code-hostingsidan Github en DDoS attack som var så hög som 1,3 TB/sekund. Vilket slog rekord som den kraftigaste DDoS attacken någonsin vid den tiden. Dock bara fem dagar senare dök en ännu större attack upp som nådde 1,7 TB/sekund mot ett amerikanskt telekombolag. Läs mer här.

 

Vad erbjuder vi våra kunder?

DDoS Skydd (DDoS Protection)

Full skydd mot mer än 250 typer av DDoS-attacker. Enkelt att implementera och resultat levereras från dag ett. Med en reduceringskapacitet på 3 Tbps och transitkapacitet på 500 Gbps, Baffin Bay Networks arbetar på en global skydd mot nätverkshot (Threat Protection Network™) tillsammans med de största leverantörerna inom nätsäkerhet. Alla attacker kan övervakas i realtid genom deras RiverView™ portal. Statistik är tillgängligt och omfattande rapportering ger en möjlighet att hålla koll på daglig, veckovis och månadsbasis.

Skydd mot hot (Threat Protection)

Baffin Bay Networks erbjuder ständig och stark begränsning mot en stor och fortsatt växande del av näthoten som finns, några av hoten är exempelvis Malware eller Exploit Code. De erbjuder en unik kombination av teknisk expertis och exceptionell kapacitet och teknik för att försäkra kunderna om att man alltid ligger i framkant. Vi är säkra på att våra kunder är skyddade från både kända och okända hot. Baffin Bay Networks Security Operation Center jobbar kontinuerligt och övervakar landskapet för att se till att kunden får det bästa skyddet möjligt mot nya attacker.

Web Applikation Skydd (Web Application Protection)

Ett nytt namn får Web Applikation Brandväggen (Firewall). Företag använder applikationer så som bankapplikationer, e-handel, tradingplatform m.m. för att öka funktionaliteten på arbetsplatsen och underlätta i arbetet. En del av applikationerna kan vara utvecklade internt och en del kan vara köpta externt. Organisationers IT-säkerhetsavdelningar måste ständigt hålla sig uppdaterade och anpassa sig efter nya applikationer som skapas för att se till att skydda dem på bästa sätt. Baffin Bay Networks jobbar för att förhindra attacker mot just applikationer med sin Web Applikation Skydd. De förser en med loggning, rapportering och statistik i realtid och under pågående attacker. Kontakta oss för prisestimat gällande WAP.

Akut Ad-hoc service

För kunder som driver kritiska web applikationer rekommenderar vi vår DDoS och Threat Protection aktiverat 24x7. Kunder i våra platform som inte har dessa aktiverade och blir attackerade kan få akut hjälp för att stoppa en pågående attack. Priset för akut ad-hoc servicen är 57 400 SEK och inkluderar då 6 månaders DDoS skydd och Skydd mot hot (Threat Protection). Kontakta vår support här för akut hjälp och implementation av skydd.

 

Har du frågor ska du inte tveka på att kontakta oss.