Vi erbjuder dig att prova gratis

(Promocode: Passport)
Företag som är baserade inom EU erbjuder vi att gratis prova vår OpenStack under 1 månad. Vårt CloudOps team hjälper dig att dra full nytta av en modern IT-drift.
Skapa konto

OpenStack

 

OpenStack Passport

Prova Elastx OpenStack-moln

ELASTX var först i norden att lansera OpenStack publikt och kört OpenStack sedan 2014. Vi kan OpenStack! Vi använder OpenStack's öppna standard API:er. Detta är en kraftfull infrastruktur-som-tjänst där du kan köra valfritt OS samt storlek på server. Vår styrka ligger i automatisering och vårt svenska CloudOps team hjälper till att automatisera hela vägen från infrastruktur upp till kod. 

Att leverera en plattform som presterar i alla lägen kräver kompetens och framförallt mycket järn. Vi på Elastx har en redundant infrastruktur som sträcker sig över 3 svenska datacenter, med 100Gbps nätverkskapacitet och möjlighet att leverera baremetal-servrar automatiserat.

Data centers

Tre datacenter i Sverige

Samtliga tre datacenter håller mycket hög nivå med redundant strömförsörjning, kylning samt upplänkar. Strömförsörjning till datacentren är säkrade oavsett längd på strömavbrott.

Grön El

Grön El

Alla tre datacentren samt Elastx kontor får sin strömförsörjning via enbart förnybar el.
24/7

24/7 drift

Vår tekniska support är tillgänglig 24x7 och samtliga våra datacenter är bemannade 24x7.
100GB Nätverkskapacitet

100GB Nätverkskapacitet

För att hantera de mest krävade laster så har vi en fullt redundant 100Gb nätverksinfrastruktur.
0,5 ms latency

0,5 ms latency mellan datacentren

Vår plattform är designad för att hantera extremt prestandakrävande och stora datakluster mellan våra datacenter. Vår plattform kan skala upp kraftigt med bibehåller prestanda.
Katastrofsäkrade

Katastrofsäkrade

De två primära datacentren (DC1 och DC2) har ett avstånd mellan sig på 20km vilket innebär att de är på katastrofsäkert avstånd mellan varandra. Det tredje datacentret används till tjänster för kunder som vill bygga klusterlösningar mellan de två primära datacentren.
DDoS-Skydd

DDoS-Skydd

Vi erbjuder kraftfulla DDoS-skydd både internt L7-skydd samt externt skydd mot multi Tb volymbaserade attacker.
Enbart SSD

Enbart SSD

All vår blocklagring är byggt på SSD som ger dig bättre prestanda och stabilitet.
Multipla ISP's

Multipla ISP's

Vi garanterar minst 4st internetleverantör som tryggar din uppkoppling samt prestanda.

Tjänster för effektiv drift

Vi erbjuder dygnet-runt-driftstjänster för våra egna men även andra publika och privata molnplattformar.

24x7 Support

24x7 Support

Som kund hos oss har ni tillgång till lokala, svensktalande tekniker som erbjuder personlig fullstack-support när som helst på dygnet.
24x7 Övervakning

24x7 Övervakning

Vi bevakar era applikationer dygnet runt och hanterar eventuella larm enligt uppsatta larmrutiner. Har ni applikationer som inte ligger på vår plattform utan hos någon annan leverantör, som t.ex. Heroku eller AWS? Inga problem, vi kan även drifta dem åt dig.
Automatiska OS-uppdateringar

Automatiska OS-uppdateringar

Vi kan hjälpa till att automatisera OS-uppdateringar för att säkerställa att du alltid har de senaste säkerhetsuppdateringarna.

Företag som är baserade inom EU erbjuder vi att gratis prova vår OpenStack under 1 månad. Vårt CloudOps team hjälper dig att dra full nytta av en modern IT-drift

Vi erbjuder dig att prova gratis

(Promocode: Passport)

ELASTX kan bistå för att nå upp till kraven ur ett driftsperspektiv och kan t.ex. signera DPA (Data Processing Agreement) med de kunder som lagrar persondata hos oss. Det finns även möjlighet att göra on-site audits av våra tillgänglighetszoner. ELASTX samt alla 3 datacenter är ISO 27001 certifierade.

Läs hur ELASTX hjälpte Sveriges största nyhetstidning med deras digitala drift. 

Om OpenStack Passport programmet: ELASTX är stolt sponsor av OpenStack Passport programmet som idag är världens största öppna infrastruktur-som-tjänst och spänner över 60 tillgänglighetszoner och 50 städer världen över. 

Skapa konto

OpenStack

 

OpenStack Passport