Om ELASTX

Automatiserad och hållbar IT-drift utan inlåsning med svensk personlig 24x7 support

ELASTX grundades 2012, och vi som jobbar här har både lång erfarenhet av att bygga storskaliga IT-plattformar, och bakgrunder inom systemarkitektur och systemutveckling. Vi älskar hållbar IT-drift, och levererar äkta, automatiserade molntjänster via våra plattformar Jelastic PaaS och OpenStack IaaS. Vi hjälper även företag med att automatisera hela flödet från kod till produktion.

ELASTX samt alla 3 datacenter är ISO 14001 och ISO 27001 certifierade.

elastx_org_sv

Automatiserat

Inget kämpande med att installera och underhålla egna servrar. Skapa en enklare servermiljö eller ett geografiskt spritt datacenter på några minuter. Det vi på ELASTX tycker är viktigast är att ni automatiserar hela vägen från infrastruktur till applikation. Låt våra CloudOps-konsulter hjälpa er.


Flexibilitet och frihet

Inga stela avtal, bindningstider eller teknisk inlåsning. Hos oss betalar ni bara för det du använder, och kan enkelt lämna oss när ni vill och ta er applikation med er.


Svensk drift och support

Vi erbjuder drifttjänster som passar en modern IT-drift. Slipp beredskapsscheman och att väckas mitt i natten när något krånglar. Vi sköter all drift av er applikation. Hos oss får ni personlig service på svenska, när som helst på dygnet. Och vi garanterar att er data lagras i Sverige, under svenska regelverk.


Säkerhet

Det är väldigt viktigt för oss på ELASTX att vi alltid levererar och garanterar god säkerhet för alla våra kunder och partners. Med vår ISO 27001 certifiering samt samarbete med högkvalitativa säkerhetsleverantörer ser vi till att skydda våra kunder mot alla möjliga hot kopplade till IT-driften. Vi strävar alltid efter att ligga i framkant. Läs mer om vår Säkerhetspolicy här.


Läs mer om ELASTX infrastruktur samt tjänster