Ledande DDoS skydd för våra kunder

Vi är glada att meddela vårt partnerskap med DDoS säkerhetsexperter Baffin Bay Networks. De kommer att skydda vår Cloud Infrastruktur och våra kunder genom att använda sin DDoS Protection and Threat Intelligence-plattform.

Vilka är Baffin Bay Networks?

Vi är en svensk tech startup baserad i Stockholm, grundad 2016, redo att skaka om den molnbaserade marknaden för internetsäkerhet. Vårt team består av begåvade cybersäkerhetsexperter, har en passion för att bygga en DDoS-skyddplattform i världsklass som hjälper våra kunder att mildra både nätverksbaserade och applikationsnivå cyberhot.

Varför skapades Baffin Bay Networks?

Vår grundare pendlade flera år från Stockholm till Silicon Valley och arbetade för några av de största amerikanska företagen i branschen. Under flygresan (som flyger över Baffin Bay, i Kanada) började en idé utvecklas. Att skapa en ny och innovativ molnbaserad säkerhetslösning, för att ge renare trafik, snabbare avlastning - och byggd i Sverige. Det var dags att utnyttja kompetens- och ingenjörskonst i hemlandet och skapa något unikt och banbrytande. Så på ett sätt skapades Baffin Bay Networks för att sätta Sverige på kartan som en säkerhetsnation. Förhoppningsvis kan vi inspirera och leda till att fler svenska Cyber ​​Security-företag vill göra liknande.

"Företag bör också komma ihåg att DDoS attacker ofta används som rökskärmar för annan cyberbrott ..."

Vilka utmaningar ställer sig företagen som inte tar DDoS-säkerhet seriöst? Alla vet riskerna med en DDoS-attack i stor skala, webbplatser är otillgängliga , kunder blir frustrerade. Ibland resulterar dessa attacker i negativa rubriker och varumärkets rykte lider. Företag är ofta medvetna om detta hot, men har inte tagit tid att göra en riskbedömning och avgöra vilken effekt en attack har. Företag bör också komma ihåg att DDoS-attacker ofta används som rökskärmar för annan cyberbrott, som potentiellt kan vara mycket allvarligare, särskilt i tider med GDPR och integritet; dataöverträdelser, stöld etc. Om du drabbas av en DDoS-attack är det troligen inte ens det värsta problemet den dagen.

"Som leverantör av Cloud services-plattformar måste vi erbjuda de bästa lösningarna även från ett säkerhetsperspektiv. Baffin Bay Networks tillåter oss att göra just det." - Henrik Grankvist, COO, Elastx

"Vi var väldigt glada när vi hittade Baffin Bay Networks eftersom deras tjänster är en perfekt matchning till våra behov. De förstår vår affärsmodell och tillhandahåller verktygen så att vi kan erbjuda enterprise klass säkerhetstjänster på ett smidigt och automatiserat sätt." - Joakim Öhman, VD, Elastx

Vilka är de största utmaningarna för ett DDoS-säkerhetsföretag?

Många företag inser inte riskerna innan de faktiskt drabbas av en DDoS-attack. Även om vi är glada att hjälpa dem i kris tid, skulle vi mycket hellre vara där innan skadan sker. Eftersom de flesta DDoS-avhjälpande tjänster endast är inriktade på stora, volymetriska attacker måste vi vara mycket tydliga i att utarbeta att Riverview gör mycket mer än bara DDoS- begränsning och bevisa värdet av vår lösning för alla de dagar där kunden inte har en DDoS-attack.

"Vi byggde vår lösning för att erbjuda våra kunder direkt inblick i vad som händer i sin onlinemiljö."

Varför ska någon välja Baffin Bay Networks?

Vi är mer än bara en DDoS-skyddstjänst. Vår plattform för flerhanteringshämmande åtgärder stoppar inte bara DDoS-attacker, utan även attacker på webapplikationer, malware och exploaterande försök. Vi byggde vår lösning för att erbjuda våra kunder direkt inblick i vad som händer i sin onlinemiljö. Med Riverview får våra kunder tillgång till trafikmönster och överblick över hot och att angripsförsök. De kan enkelt integreras med befintliga lösningar, och till och med mata systemet med eget hot intelligens. Dessutom erbjuder vi experthjälp dygnet runt och är mycket flexibla när det gäller att möta kundspecifika behov - våra kunder är kärnan i allt vi gör.

Vad hoppas du åstadkomma tillsammans med Elastx?

Förutom en bra referenskund, med en imponerande kundbas, är Elastx en mycket tekniskt kompetent kollega i affärer och teknik. De ger värdefull återkoppling om vad som fungerar bra och de områden vi behöver förbättra. Det är den här typen av öppen och ärlig feedback som kommer att utmana oss och hjälpa oss att växa och bli ännu bättre.

Tillgänglig nu: Elastx molnplattform inklusive de ökade säkerhetsmöjligheterna från Baffin Bay Networks.

Läs mer om Baffin Bay Networks här

Läs pressmeddelandet här