Bild på Stockholm skyline med ett dovt färgfilter över där Elastx nya logotyp är centrerad.

Elastx får ett nytt utseende

Som ett av många steg i vår satsning på att vara en ledande publik molnleverantör för företag som vill erbjuda onlinetjänster har vi i dagarna lanserat en uppdaterad grafisk profil. Vår logotyp har moderniserats, färger och typsnitt har uppdaterats och paketerats för att bättre representera vår vision om ett öppnare samhälle.

I den nya logotypen har vi med oss vårt E i en uppgraderad version som symboliserar elasticitet, hållbarhet och effektivitet genom evighetssymbolen. Våra färger står för vårt svenska ursprung och kärleken till vår miljö.

Elastx nya logotyp

“Vi har en stark historik med att i drygt 8 år ha levererat öppna, stabila och effektiva tjänster. Med detta som grund i kombination med det ökade intresset vi sett från våra kunder att arbeta med en svensk leverantör med bra värderingar så gör vi nu en storsatsning framåt. \ \ Vår plattform är byggd för kunder med krav på hög tillförlitlighet och vår organisation är byggd för att alltid finnas till hjälp. Nu rekryterar vi för fullt för att snabbare kunna erbjuda fler tjänster på denna plattform som ska hjälpa våra kunder att utveckla och köra sina applikationer ännu effektivare, säkrare och mer hållbart” säger Joakim Öhman, VD på Elastx.