Konsulttjänster

Våra CloudOps-konsulter utbildar, vägleder och stöttar din organisation med allting gällande modern IT-Drift. Vi kan jobba tillsammans med era utvecklare, oavsett stack.

Exempel på konsultuppdrag:

Molnarkitektur

För större organisationer med en äldre IT-miljö samt traditionell IT-organisation kan resan till en modern molnplattform vara enormt krävande. Vi hjälper er automatisera er utvecklingsprocess: från val av plattform inkl. förstudie, till migrering av era system till en automatiserad privat eller publik plattform.


Automatisering av utvecklingsflöden

Skräddarsydda Continuous Integration och Continuous Delivery-flöden för effektiv deployment och releasehantering.


Automatisering av applikation

Att arbeta med en automatiserad infrastruktur är trevligt men om ni vill erhålla den fulla potentialen av en automatiserad IT-drift så bör den inkludera din applikation och konfiguration också. Det är en djungel med verktyg och teknikval för detta och möjligheterna har bara blivit fler med intåget av container-teknologi. Vi arbetar och utvärderar dessa verktyg löpande och hjälper er gärna sätta upp detta. Det spelar ingen roll om det i är i våra plattformar eller på någon annan publik eller privat plattform, men helst bör den vara automatiserad!


CloudOps

Låt oss hjälpa er med era produktionskritiska IT-system. Elastx kan helt eller delvis ta rollen som CloudOps funktion hos ert företag. Antingen renodlade konsultuppdrag per timme eller i kombination med 24x7 support. Vi arbetar främst med OpenStack, AWS samt Google GCP.


Bygga privat molnplattform

Vi kan hjälpa dig att sätta upp en egen Privat Containertjänst eller en privat molninfrastruktur baserad på OpenStack. Denna är kompatibel med andra publika molnplattformar och vi anpassar efter dina behov.


Kubernetes

ELASTX är Kubernetes Certified Service Provider (KCSP) och kan hjälpa er med att komma igång med Kubernetes. Finns som renodlade konsultuppdrag eller i kombination med 24x7 support. Klicka här för att läsa mer.

 

kubernetes

 

För mer information kontakta:
Henrik Grankvist, henrik.grankvist@elastx.se
0725-717802
Du kan även boka ett första möte hos oss direkt via denna länk