Inside Sales med entreprenörsanda!

Vill du vara navet i vår fortsatta tillväxt!

 

TILLSATT! Kul att så många sökt!
Jeanette börjar hos oss slutet april. Vi är superglada!! 

ELASTX resa startade 2012 med målet att förändra hur leveransmodellen av IT ser ut. Vi tycker automatisering och öppna standarder gör det roligare att jobba med IT. Vi har positionerat oss som det självklara valet av molnleverantör för företag i norden som letar efter alternativ eller komplement till de amerikanska molnleverantörerna.

Vi blev Gasellföretag 2018 trots att vi inte arbetat aktivt med försäljning! ELASTX strävar efter att leverera kvalite i allting vi gör vilket våra kunder uppskattar. När vi nu tar nästa kliv på vår tillväxtresa så utökar vi med en helt ny roll. 

Vad kommer du att göra?

ELASTX säljstrategi är att aldrig kontakta ett företag om de inte har visat ett intresse. Först då tar vi en kontakt på ett kreativt och intressant sätt och det är där du kommer in i bilden. I rollen som Inside Sales på ELASTX så kommer du vara navet i vår fortsatta tillväxt och hantera vår pipeline av nya kunder. Rollen kräver att du är van att ansvara för hela säljprocessen, inkl. driva egen prospektering och kvalificera leads. Du kommer även arbeta tillsammans med vår Digitala Marknadschef och genomföra marknadsaktiviteter för att stärka vårt varumärke. Du kommer bl.a.:

  • Ansvara för samt säkerställa att vi har en stadig pipeline
  • Följa upp samt kvalificera inkommande leads
  • Samarbeta med våra sköna partners för att hitta nya affärsmöjligheter
  • Koordinera kunddemo tillsammans med vårt CloudOps-team

Aktivt utveckla vår kreativa säljprocess där vi har en modell som beskriver de steg som vi genomför från det att en kund visar intresse till att dom börjar använda våra tjänster.

Vem letar vi efter?

Du har troligtvis ett antal års erfarenhet av tjänsteförsäljning och utpräglad vinnarinstinkt. Du har ett inre driv och gillar att nätverka och bygga långsiktiga relationer. Din personlighet är viktigare och vi letar efter dig som älskar god kundservice. Om du känner att detta stämmer in på dig så kommer du passa bra in i vårt gäng. En IT teknisk förståelse är till fördel.

Vad vi erbjuder

Du får chansen och arbeta i ett företag som ligger i teknikens framkant med stark efterfrågan. ELASTX är ett mindre entreprenörsdrivet företag där du kommer få påverka samt växa i din roll.

  • Möjlighet att få vara med från start och forma denna roll.
  • Bästa läge i City med förmånliga villkor.
  • Arbeta tillsammans med några av Sveriges absolut bästa CloudOps-tekniker.

Kontakta Henrik via mail henrik.grankvist@elastx.se alt 0725-717802. Välkommen. 


Om ELASTX

Vi hjälper företag att tillsammans automatisera sin IT och säkerställa bästa förutsättningarna för att säkert köra sina applikationer i molnet. ELASTX erbjuder publika molnplattformar utan teknisk eller kommersiell inlåsning. Drift och support hanteras i Sverige 24x7 av vårt CloudOps-team. Vår infrastruktur spänner över tre datacenter i Sverige.