Vass utvecklare som brinner för automatisering

ELASTX är en svensk publik molnleverantör som äger och driftar sina egna plattformar.

Vi gillar att automatisera, från metall upp till kod och vi tror stenhårt på molnleveransen av IT. Infrastruktur som tjänst är mer eller mindre standard idag och ska bara fungera. Det är vad som byggs ovanpå som gör den stora skillnaden. Den här rollen är en väldigt viktig roll då du blir ansvarig för arkitekturella val och att sy ihop komponenterna.

Vi har en passion för öppen källkod, hållbarhet och automatisering. På ELASTX blir du en del av ett ambitiöst företag med talangfulla kollegor som gillar att dela med sig av sina kunskaper.

Vad kommer du att göra?

Du kommer ansvara för att utveckla självbetjäningstjänsterna för våra kunder. Säkerställa att de kan konsumera tjänsterna fullt automatiserat. Detta innebär övergripande planering, genomförande och lyckad implementation av komplexa mjukvarulösningar. I detta ingår:

Färdigheter som inte är så dumma att bemästra:

…Men mest så handlar det om din inställning och attityd.

Vad erbjuder vi?

Möjlighet att arbeta i ett mindre företag med goda förutsättningar att få arbeta med den senaste tekniken. Hänga med sköna kollegor.

Om du är intresserad av att höra mer så kontakta Henrik via mail henrik.grankvist@elastx.se eller varför inte ringa direkt 0725-717802. Välkommen.

Om ELASTX

Vi hjälper företag att tillsammans automatisera sin IT och säkerställa bästa förutsättningarna för att säkert köra sina applikationer i molnet. ELASTX erbjuder publika molnplattformar utan teknisk eller kommersiell inlåsning. Drift och support hanteras i Sverige 24x7 av vårt CloudOps-team. Vår infrastruktur spänner över tre datacenter i Sverige.