Passionerad CloudOps Ninja

Älskar du automatisering och öppen källkod?

ELASTX resa startade 2012 med målet att förändra hur leveransmodellen av IT ser ut. Vi tycker automatisering och öppna standarder gör det roligare att jobba med IT. Vi har positionerat oss som det självklara valet av molnleverantör för företag i norden som letar efter alternativ eller komplement till de amerikanska molnleverantörerna.

ELASTX älskar automatisering från infrastruktur upp till kod. Vi tror på molnleveransen av IT och kombinationen av automatisering och öppen källkod gör det jäkligt kul att jobba med IT. Det som vi tycker gör skillnad är det du bygger ovanpå en fullt automatiserad plattform. Vi har våra egna publika molnplattformar men arbetar även med GCP och AWS, de plattformar som bäst passar kunden.

Du arbetar troligtvis som konsult idag och är förmodligen framgångsrik inom det du gör. Ett par samtal i veckan från olika rekryterare är inte ovanligt och antagligen har du några stående jobberbjudanden från t.ex. Klarna eller Spotify, men ingen av dem känns riktigt rätt. Du har antagligen funderat på att köra som egen konsult, men det känns inte heller aktuellt. Du vill arbeta på ett mindre bolag och göra skillnad.

Vad kommer du göra?

Du kommer bli en i vårt vassa CloudOps team. Vi hjälper våra kunder med transformeringsprojekt till molnplattformar och säkerställer en hög grad av automatisering. Du kommer t.ex.:

Färdigheter som kan vara bra:

…Men mest så handlar det om din inställning.

Vad erbjuder vi?

Möjlighet att arbeta i ett mindre företag med goda förutsättningar att få arbeta med den senaste tekniken. Hänga med sköna kollegor som gillar att dela med sig av sin kunskap.

Om du är intresserad av att höra mer så kontakta Henrik via mail henrik.grankvist@elastx.se med ämnesrad “Automatisering” eller varför inte ringa direkt 0725-717802. Välkommen.

Om ELASTX

Vi hjälper företag att tillsammans automatisera sin IT och säkerställa bästa förutsättningarna för att säkert köra sina applikationer i molnet. ELASTX erbjuder publika molnplattformar utan teknisk eller kommersiell inlåsning. Drift och support hanteras i Sverige 24x7 av vårt CloudOps-team. Vår infrastruktur spänner över tre datacenter i Sverige.