ELASTX Tech Fika 29 maj, Kubernetes - Helm Charts

2018-05-23 - Reading time: 2 minutes #event #tech-fika

Elastx Tech Fika är en aktivitet som vi bjuder partners, kunder och branschkollegor till två gånger per år där vi tar en bättre fika och pratar teknik. Vi väljer ett aktuellt ämne och tittar på detaljer och praktiska exempel. Här ges möjlighet att utbyta erfarenheter med varandra.

Datum och tid: Tisdag 29 maj kl. 14:00-16:00

Adress: Vasagatan 7, plan 3

Anmälan gör du på fika@elastx.se

OBS: Begränsat antal platser!

Tech Fikat i höstas då temat var containerorkestrering blev uppskattat och vi vill fortsätta med detta spår. Denna gång vill vi fokusera på vad Cloud Native är samt vilka fördelar man får med att bygga tjänster så i Kubernetes. Vi har själva omfamnat Kubernetes och även om det är ett kraftfullt verktyg så ställs det höga krav på teknisk förståelse för att komma till sin rätt.

Vi kommer under denna Tech Fika bland annat gå in på vad som krävs för att bygga Cloud Native tjänster samt hur Helm och Kubernetes hantering av persistenta applikationer kan hjälpa till. Under fikat delar vi med oss av våra egna upplevelser och vilka fördelar samt utmaningar vi ser med verktyget. Som ni vet gillar vi öppenhet och att dela med oss av våra erfarenheter.

Detta blir en teknisk hands-on workshop så ta med din laptop. Detta är även ett bra tillfälle att nätverka med andra sköna kunder till ELASTX.

PS. Vi har lokalen till kl.17:00 så möjlighet finns att stanna kvar och hänga lite.

Sugen på att komma? Glöm inte anmäla dig/er på fika@elastx.se

#event #tech-fika