Public Cloud

made in Sweden

Med kärlek till open source, automatisering och vår miljö vill vi erbjuda ett bättre alternativ

Automagiskt

Alla våra plattformar är fullt automatiserade där du själv väljer de tjänster du vill använda och dom skapas på någon minut. På detta sätt slipper du ledtider och kan hantera hela infrastrukturen som kod.

Support

Support är vår viktigaste tjänst stödfunktion och det ingår 24x7 support i våra tjänster. Vi påbörjar felsökning inom 15 minuter dygnet runt. Vi kan även hjälpa till med övervakning och felsökning av din applikation.

Säkerhet

Vårt mål är att ge de bästa förutsättningarna och verktygen för en säker applikationsdrift. Några av våra mest populära tjänster är HSM för att lagra hemligheter, WAF för att skydda din webbapplikation och kryptering av volymer för att skydda ditt data. Vi har även ett flertal ISO certifieringar.

Ingen inlåsning

Det ska vara enkelt att börja använda våra tjänster och även att sluta göra det. Därför är våra tjänster baserade på open source mjukvara och vi har inga bindningstider. Betala för de tjänster du använder per timme och sluta betala när du inte gör det längre.

Tryggt

All drift sker på Svensk mark av svensk personal och vi är ISO 27001, ISO 27017 och ISO 27018 certifierade samt att vi gärna tecknar biträdesavtal. Detta gör att våra tjänster är Cloud Act fria och GDPR säkra.

Hållbart

Hållbarhet i vårt samhälle och miljö är väldigt viktigt för oss. Vi är ISO 14001 certifierade och alla våra tjänster drivs med grön el, även våra cyklar och bilar gör det. Vi är ett svenskt bolag som betalar skatt här i sverige och vi arbetar bara med kunder som vi tycker bidrar till samhället.

Din webbläsare stödjer inte Canvas. Vänligen uppdatera din browser

Kontakta oss

hej@elastx.se

08-557 728 10