Självförsvarsseminarium för ELASTX Challengize-deltagare

ELASTX Challengize fortsätter och alla lagen kör med full fart! Nu planerar vi en rolig aktivitet med våra deltagare, nämligen ett seminarium i självförsvar!

Nu har ELASTX Challengize hållt på i fyra veckor och ytterligare fyra återstår!

Under Challengizeperioden vill vi så klart hitta på lite roliga aktiviteter med deltagarna, så som extra utmaningar och events! Därför kör vi ett självförsvarsseminarium i slutet av maj, där deltagarna får möjligheten att lära sig tips och tricks kring självförsvar!

Vi har äran att bli instruerade av Mikael Holmsten. Mikael har bakgrund av snart 30 års erfarenhet av ett flertal kamparter och självförsvarsmetoder.

Blir hur trevligt som helst!

 

Vad är Challengize?

Det är en friskvårdstävling mellan våra kund- och partnerbolag där målet är att fylla sin aktivitetsmätare varje dag och samla poäng åt sitt lag. Tävlingen håller på under 8 veckor och i slutet firas det med en härlig AW där vi korar vinnarna. Förstapriset är en hemlighet!

Det bästa med Challengize, förutom möjligheten att hålla sig i form inför sommaren givetvis, är att alla inkluderas i processen och programmet är framtaget och anpassat för alla individer.

Share